Izrada sajta u KompArt web dizajn agenciji

 

KompArt agencija izradjuje sajtove od davne 2002 godine (od 2005 kao registrovana agencija)  - znači punoletni smo :)

Naš cilj je da svaki izradjeni sajt bude bolji od predhodnog.

Prešli smo dalek put od klasičnih html i flash sajtova do današnjih PHP/MySQL, JS, CSS sajtova koji zadovoljavaju najnovije standarde.

 

Izradu sajta prepustite firmi sa velikim iskustvom!

 

Zašto je važno pre izrade sajta dobro razmisliti kome ćete poveriti izradu Vašeg sajta.

Nažalost, kao i u svakoj delatnosti, postoji mnogo firmi i pojedinaca koji svoj posao ne rade baš profesionalno i ne poseduju potrebno znanje za izradu i održavanje modernog web sajta.

Na ovoj stranici smo napisali uputstvo kako pronaci odgovarajućeg partnera za izradu sajta.

Previše često se dešava, pa želimo da Vas upozorimo - ne želite proći kao devojka iz ove priče!

Zamislite sledeću situaciju. Imate odličnu ideju za izradu sajta komšija student Vam odradi sajt i sve je super, sve radi, lepo izgleda... BRAVO prevarili ste sistem, imate super sajt koji Vam je komsija odradio za dva pića u kafani.

Ulažete vreme u popunjavanje sajta, ulažete novac u Off-page SEO optimizaciju, reklame na FB i Google

Sledi ono neizbežno, CMS u kome je radjen sajt "traži" nadogradnju ili je server prebačen na novu verziju PHP-a = sajt ne radi!. ŠTA SAD???!!!! Zovete komšiju a on je: zauzet, preselio u USA, kaze da ne zna da odradi...

Nije problem pa mozete zovnuti neku firmu da Vam SAMO to sredi. Ipak izrada sajta nije sveto pismo - to danas svi znaju... Dobijate odgovore ovo je zastarelo, to će Vas koštati 2000€, morate izraditi novi sajt...

Po našem iskustvu ne mogu se svi sajtovi spasiti. Lepe su šanse da ćete platiti izradu novog sjata, ponovo ga promovisati, plaćati....

Pametni ljud se uče na tuđim greškama oni drugi zovu komšiju.

 

Kvalitet sajtova koje smo izradili i koje radimo

 

Veoma je diskutabilno pričati o kvalitetu sajtova ako uzmemo u obzir kojom brzinom se menja sve u našem poslu.

Jedno vam možemo grantovati, da izrada sajta u našoj agenciji prati sve najnovije standarde i kada Vam isporučimo sajt on će biti najbolje što možete dobiti u tom trenutku.

Zašto Vam ovo kažemo i ne garantujemo super kvalitet za sva vremena. Mi smo radili sajtove i pre 15 godina i jedan od naših sajtova je izgledao ovako:

 

izrada sajta rolteki

 

Kada smo 2007 godine postavili ovaj sajt on je pratio sve standarde i bio konkurentan na internetu - Google-u. Danas ovakav sajt ne bi smeli ponuditi klijentu ali smo ipak ponosni na sve naše sajtove.

Morate biti svesni da ko god da Vam izradi sajt jednog dana će mu biti potreban redizajn.

 

Izrada sajta cena

 

Večito pitanje koliko košta sajt, da li je skup ili jeftin... Naš odgovor je, dobar sajt koji donosi pare nikada nije skup. Cena izrade sajta varira u zavisnosti od zahteva klijenta i moze biti 100€ a moze i 2000€. Od zahteva klijenta zavisi koliko ćemo vremena utrošiti na izradu sajta, što više vremena utrošimo to je sajt skuplji.

Na Vama je da pronadjete kvalitet po što povoljnijoj ceni. Okvirne cene izrade sajta možete pogledati ovde.

 

 

 

 

Kontakt: