Misija vizija i ciljevi KompArt agencije

 

Uvek biti prvi i ponuditi maksimum za novac koji klijent uloži. Šta to znači za Vas - znači da nije moguće pronaći registrovanu firmu, agenciju... koja će Vam izraditi Kvalitetan sajt po ceni koju Vam mi ponudimo!

 

Pod kvalitetnim sajtom mislimo na sajt koji nije izradjen na besplatnim platformama (wordpress, joomla, drupal...) već se izradjuje po Vašim željama kako bi zadovoljio sve Vaše potrebe.

 

Kompart Web Dizajn misija. vizija, ciljevi

 

Glavni cilj naše web dizajn agencije je da Vi budete zadovoljni. Jadino na taj način smo sigurni da ćete nas preporučiti Vašim prijatejlima, kolegama... Sve to radimo iz veoma sebičnih razloga, želimo se hvaliti Vašim sajtom, želimo pokazivati budućim klijentima Vaš sajt na prvoj stranici Googla, pokazivati njegove mogućnosti...

 

Nama su svi klijenti jednaki, bilo da imaju stolarsku radnju ili milijonsku kompaniju. Ukoliko traže izradu identičnog sajta i cena će biti ista.

 

Dobar glas o KompArt web dizajn agenciji nam je važniji od novca, zato budite sigurni da nećete uložiti ni dinar dok ne vidite šta ćete tačno dobiti. Nećemo reći stari kliše "klijent je uvek na prvom mestu" ali jedino takvim stavom osiguravamo uspešno poslovanje Naše agencije.

 

Molimo sve sadašnje i buduće klijente da nas ne doživljavaju kao nekog ko Vam pruža uslugu, doživite nas kao deo Vašeg tima - jedino na taj način ćemo uspešno obaviti sve zadatke. Za izradu kvalitetnog sajta mora postojati tesna saradnja izmedju klijenta i agencije. 

 

 

Za nas - u KompArt web dizajn agenciji,

Je kvalitet usluge, dogovoreni rokovi i obostrano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, osnovni cilj.

 

 

 

 

Kontakt: