Usluga - ažuriranje i održavanje web sajtova

 

Ažuriranje - održavanje web sajtova je svakako jedna od osnovnih delatnosti svake web dizajn agencije - firme. Naša agencija se trudi da svaki klijent posle izrade web sajta ostane kod nas na ažuriranju održavanju istog.

 

Ažuriranje održavanje web sajtova

 

Ažuriranje se razlikuje za svaki sajt i zavisi isključivo od potreba klijenta. Nekada je dovoljno jednom mesečno napraviti sigurnosnu kopiju baze i rešiti poneki problem ukoliko se pojavi.

Dosta naših klijenata ne želi ništa raditi na svom sajtu i sve pormene i ažuriranja prepuštaju nama iako mogu i sami menjati sadržaj svog sajta. 

To je potpuno razumljivo pošto klijent nikada ne može odraditi stranicu, optimizovati je za google, obraditi slike... kao neko kome je to posao.

 

 

Ažuriranje održavanje sajtova smo podelili u dve grupe:

Mesečno ažuriranje sajtova

Mesečno ažuriranje web sajta znači da svaki mesec plaćate unapred dogovorenu sumu za održavanje Vaše internet prezentacije.

Cene mesečnog ažuriranja su veoma pristupačne i određuju se na sledeći način: što realniju cenu za prva dva meseca dogovorimo sa klijentom.
Nakon isteka tog perioda dogovaramo cenu na osnovu količine materijala koji se postavlja (ažurira) na prezentaciju.

Do sada nam se nije desilo da dogovor nije postignut ili da isti nije ispoštovan (bar sa naše strane). U većini slučajeva klijenti su toliko realni da nema potrebe za promenom cena posle isteka dva meseca.
Cene se ažuriraju jednom godišnje ako za to ima potrebe.

 

 

 

Održavanje sajtova po potrebi

 

 

Pored mesečnog održavanja postoji i održavanje po potrebi, ovaj vid održavanja prezentacije odgovara klijentima koji vrlo retko ažuriraju svoje prezentacije (manje od jednom mesečno). Iznos koji oni plaćaju određuje se u zavisnosti od obima posla.
Pored ažuriranja sajtova koje smo izradili imamo veliki broj klijenata koji su nam ukazali svoje poverenje time što su prepustili brigu o svojim sajtovima koje nismo mi izradili. Nadamo se da ste i vi uvideli da je nama klijent na prvom mestu i da ćete nam prepustiti brigu o vašem sajtu.

 

 

 

Kontakt: