WEB Internet Programiranje - KompArt CMS

 

Mi u "KompArtu" trudimo se da naši web sajtovi ne budu još jedne statične novine na internetu. Vaš sajt ne mora biti obična internet reklama već sredstvo poslovanja i velike zarade.

Iz tih razloga je naša agencija odavno svoje poslovanje preusmerila ka delatnostima izrade dinamičkih web stranica. 

 

Internet programiranje CMS KompArt

 

Šta su dinamičke stranice - sistem za upravljanje sadrzajem

CMS ili „Sistem za upravljanje sadržajem“ doslovno vam omogućava kontrolu i upravljanje sadržajem na vašem web sajtu - bez specijalne tehničke obuke. Koristeći naš CMS vrlo brzo možete dodavati, brisati slike i uređivati ​​tekst na svojim stranicama. CMS Vam omogućava da dodate neograničen broj stranica na svoj sajt.

Jednostavno rečeno, ako imate samo malo iskustva sa Microsoft Word-om, veoma lako ćete upravljati sadržajem na Vašem sajtu.

Kako bi Vam olakšali upravljanje svojim sajtom izradili smo nekoliko videa koji Vam objašnjavaju kako se neke operacije rade (upload slika, postavljanje videa, linkovanje...)

Sada smo u mogućnosti ponuditi našim klijentima najrazličitiju paletu internet sajtova u kojima mogu samostalno i u realnom vremenu menjati informacije na svojim stranicama:

- Dodati / menjati / brisati novosti, stranice, slike... na svom sajtu

- Upload-ovati pdf kataloge, excel tabele, word dokumenta...

- Ažurirati svoje online kataloge, proizvode, cene...

 

Napominjemo da sajtove NE IZRAĐUJEMO u gotovim CMS-ovima (wordpress, joomla, drupal...) već se isti izradjuju za Vas. Samim tim je i administratorski deo na srpskom jeziku i veoma jednostavan za korštenje.

Sajtovi se izrađuju korišćenjem PHP programskog jezika a podaci se skladište u MySQL bazu.

Svi naši sajtovi se izradjuju po želji klijenta i sve se prilagođava njegovim željama - kako sajt tako i administratorski deo.

Važno je napomenuti da Vam dinamički web sajtovi omogućuju veliku uštedu novca, pošto uz pomoć našeg CMS-a sami vršite izmene na svom sajtu i nema potrebe za angažovanjem web dizajnera ili nekog drugog IT osoblja.

 

Kontakt: