Često nas pitaju zašto ste tako jeftini - a skoro nikad zašto ste skupi?

Već smo pisali da se cena izrade web sajta formira na osnovu procene efektivnog vremena potrebnog za izradu Vašeg sajta.

Znači našu cenu uvek formiramo na taj način, ne osrvćući se na to da li klijent ima višemilionsku firmu ili obućarsku radnju. Ponekad je klijentu mnogo da plati izradu sajta i 100€ pa se odlučuje na jeftinije varijante.

 

Jeftina izrada web sajta iz KompArt-a KAKO?

Odgovor je veoma jednostavan, veliko iskustvo i brzina u radu omogućavaju nam da Vam ponudimo veoma jeftine web sajtove. Kada preko 15 godina radite neki posao skoro da ne postoji zahtev koji već niste čuli ili zadatak koji niste odradili. 

 

Da li kvalitet sajta "trpi" nisku cenu izrade sajta?

Nikako, kvalitet izradjenog sajta prati trenutne tehnologije i zahteve koje nam nameće napredak u našem polju rada. Ukoliko nam ne verujete pošaljite upit na više adresa (web dizajn firmi) i trazite custom made dinamički sajt (sa administratorskim delom) koji će biti izradjen po Vašim zahtevima bez korišćenja besplatnih CMS-ova sa interneta. Kada dobijete cene uporedite ih sa našim cenama - naravno pošaljite upit i nama.

 

Jeftina izrada web sajta zasto ste skupi jeftini

 

Naravno svako ima pravo da potroši svoje pare gde i kako želi ali ipak naš savet je da se pre odluke malo raspita:

  • Da li je firma sa kojom je odlučio sarađivati registrovana i stoji iza svojih radova

  • Da li će mu instalirati gotova CMS rešenja (joomla, wordpress, Drupal...) o čijim smo prednostima i manama pisali ovde: Zašto ne radimo sajtove u Joomli, Worpress-u, Drupalu...

  • Da li će mu izraditi sajt koji će zadovoljiti sve njegove potrebe

  • Da li će biti tu kada mu bude potrebno neko ažuriranje, dopuna sajta...

 

Na kraju naš savet je da pošaljete upit na više adresa i da zahtevate sajt koji će biti izradjen po vašim željama, koji ćete samostalno ažurirati, bez korišćenja gotovih CMS-ova sa interneta. Uporedite cene izaberite najbolju ponudu i ne plaćajte ništa dok ne vidite kako će Vaš sajt izgledati.

 

Ovo Vam savetujemo zato što bar jednom mesečno dobijemo poziv, e-mail: Upomoć oborili su mi sajt!

 

Kontakt:

Povezane stranice