Pomozite nam da što brže izradimo Vaš sajt

 

Internet sajt nije proizvod koji kupujete, sajt je projekat koji u saradnji SA VAMA izradjujemo. Znači i Vi morate biti uključeni u svaki korak izrade Vašeg budućeg sajta, od dizajna preko programiranja svih funkcionalnosti do postavljanja sajta. Jedino tako ćete na kraju dobiti sajt koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Kako bi krenuli sa izradom Vašeg sajta potrebne su nam osnovne informacije o Vasoj firmi, budućem sajtu... 

U prvom kontaktu (e-mailu) budite što detaljniji u opisu sajta. Bolje napisan upitnik, zahtev = preciznija procena cene i rokova izrade.

 

 

Za formiranje cene i početak radova na Vašem sajtu potrebno nam je sledeće:

 

  • "Kostur" (mapa - šema) sajta - je planirani raspored stranica i sadržaja na njima. Pogledajte ispod primer dobro popunjenog "kostura" sajta.

  • Opis sajta - opišite nam Vaš budući sajt svojim rečima: delatnost firme, koliko stranica želite na sajtu, šta će sadržati te stranice (text, slike, download PDF dokumenata...), da li će postojati katalog proizvoda, koliko kategorija - podkategorija (otprilike), šta će sve biti na stranici proizvoda (opis, cena, galerija slika, download pdf dokumenta, forma za poručivanje)...

  • Vaš logo (ukoliko ga imate), paleta boja koja će se koristiti pri dizajnu sajta,

  • Nekoliko linkova ka sajtovima koji Vam se vizuelno sviđaju kako bi stekli uvid u željeni dizajn (ne radi kopiranja istih)

 

 

 

Kostur - mapa sajta

 

Ovako bi otprilike izgledao dobro popunjen kostur sajta koji nam budući klijent šalje za formiranje cene i planiranja izrade njegovog sajta.

 

HOME (početna stranica) - Slider sa slikama ispod menija, kratak text ispod slidera, jedna slika ispod teksta, 6 izdvojenih stranica sa slikom i kratkim tekstom...

 

O NAMA - Tekst i slike u tekstu

 

USLUGE - na stranici će biti nabrojane usluge koje nudimo, svaka usluga će imati naziv i sliku na koju kada se klikne otvara se stranica te usluge - iznad usluga zelimo kratak tekst u kome cemo napisati cime se bavimo i koje usluge nudimo.

       - Podstranice usluge - koje se otvaraju kada se klikne na neku uslugu - potrebno: tekst, galerija slika, kontakt forma, download PDF dokumenata

 

GALERIJA SLIKA - će sadrzati više galerija koje će se otvarati klikom na sliku te galerije

     - Podstranice Galerije - kada se dodje na galeriju izlistane su slike sa opisima kada se klikne otvara se velika slika sa mogućnošću "listanja" sledeća - predhodna. Na galeriji će se prikazivati 20 slika po stranici u dnu stranice navigacija na sledecu stranicu...

 

DOWNLOAD - Izlistani pdf dokumenti sa nazivima i ikonicom pdf-a, klikom na ikonicu pdf-a otvara se dokument. Obavezna mogućnost menjanja redosleda pdf-ova na stranici.

 

 

 

Važno

Budite što detaljniji u opisu Vašeg sajta - detaljan opis će nam pomoći da formiramo veoma preciznu cenu izrade Vašeg sajta.

 

Kontakt: