Kako odredjujemo cenu sajta

 

Cena izrade sajta se formira na osnovu procene efektivnog vremena potrebnog za izradu Vašeg sajta.

Verujemo da Vam gore napisana rečenice ne znači ama baš ništa.

Pa da pojasnimo.

Izradjivali smo sajtove koji sada imaju preko 3000 stranica a koštali su oko 200€. Isto tako radili smo sajt koji ima 10 -ak stranica - bez dizajna - koji ne možete pronaći na internetu (po zahtevu klijenta) i koštao je mnooogo više od sajta koji sada ima 3000 stranica.

Odgovor je jednostavan za izradu sajta od 3000 stranica (koje popunjava klijent) i njegovog admin dela utrosili smo 10ak dana. Za izradu drugog sajta koji je radjen od nule a neke od funkcionalnosti su višeslojni admin sa korisnicima, urednicima, adminom, chatom, uploadom i slanjem fajlova, katalogom delova, zaštitom... utošili smo više od mesec dana.

 

KAKO SE FORMIRA CENA IZRADE WEB SAJTA

 

 

Sa dugogodišnjim iskustvom koje posedujemo odmah po prijemu dobro popunjenog zahteva za izradu sajta možemo Vam dati veoma preciznu procenu cene Vašeg sajta. Pogledajte sta je potrebno poslati za precizno odredjivanje cene Vašeg sajta: Šta nam je potrebno za formiranje cene izrade sajta?

 

Do promene dogovorene cene dolazi veoma retko i isključivo ukoliko klijent u toku radova zahteva veće promene, dodatne funkcionalnosti...

 

Kontakt: